Over Christa

Na de geboorte van dochter Deva in 1996 besloot Christa de horeca vaarwel te zeggen en ging een opleiding volgen als Aerobic instructeur. Passie voor bewegen heeft ze altijd gehad. Ze vond haar plek in de nieuwe uitdaging van lesgeven.
Na een aantal jaren lesgeven kwam iets nieuws in de sportscholen: Pilates. In 2003 is Christa daarom een opleiding gaan volgen, er volgden nog vele workshops.
Door Pilates werd ze nog bewuster van hoe haar lichaam functioneert en hoe belangrijk een juiste houding is, zeker in dit computertijdperk en de vele uren die achter het apparaat worden besteed. In 2010/2011 volgde Christa bovendien een Ashtanga & Power Vinyasa Teacher Training en vond meer verdieping.
In de lessen die Christa geeft wordt veel aandacht gegeven aan houding, ze beginnen daarom vaak staand. Daaraan toegevoegd komt vervolgens de adem en techniek.
Het is goed voor je lichaam om op verschillende manieren te bewegen. Fiets je veel, of loop je hard, doe dan eens tussendoor een power pilates,- of shape les.